ADVENT U ZAGREBU

Informacije

Trajanje: 1 dan

Cijena: 90,00 kn

Polasci: 02.12.2018. 09.12.2018. 16.12.2018.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Advent,Aktualno,Europa,Putovanja 2018,Sajmovi i skupovi,Shopping


Opis

ADVENT U ZAGREBU

02.12.2018.

09.12.2018.

16.12.2018.

 

Advent u Zagrebu tradicionalna je manifestacija u kojoj hrvatska metropola živi u posebnom ozračju, odišući ljepotom dočašća kao i radošću samog Božića. Sada već sedmu godinu, Advent u Zagrebu nudi bogat program s mnoštvom sadržaja.

Polazak s parkirališta kod groblja u Varaždinu u 14:00 sati. Vožnja u pravcu Zagreba do shopping centra Arena. Slobodno vrijeme za obilazak trgovina. Uživajte u predbožićnom shoppingu i pronađite savršene božićne poklone.

Odlazak u pravcu centra grada. Slobodno vrijeme za uživanje na najboljem božićnom sajmu u Europi. Sa ovom titulom Advent u Zagrebu „prešišao“ je i onaj u Beču koji svoje korijene vuče iz 13. stoljeća, a koji su Zagrepčani donedavno masovno pohodili. Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije. Adventski ugođaj je svuda po gradu; na popularnom Zrinjevcu Vas očekuje ledena božićna bajka – klizalište, a glazbene poslastice – božićni klasici, valceri te pomno odabrani glazbeni program, razlog su zbog kojeg sigurno nećete napuštati Zrinjevac. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete, onako s nogu, uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima te se zagrijati toplom čokoladom ili kuhanim vinom.

Na Glavnom zagrebačkom trgu na otvorenoj pozornici održavat će se svakodnevno najrazličitiji programi.  U ulicama oko Trga bana Josipa Jelačića i ovog će Adventa biti postavljen tradicionalni Božićni sajam. Prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire, ponudit će vam zagrebački obrtnici, likovni umjetnici i proizvođači tradicionalnih hrvatskih proizvoda.

Povratak u pravcu Varaždina, predviđen je oko 22:00 sati.

CIJENA ARANŽMANA: 90,00 kn

CIJENA SADRŽI: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj, razgledi prema programu, osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana, jamčevina, organizacija i realizacija putovanja

Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba.

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 18.10.2018.

 

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit