KARNEVAL U RIJECI

Informacije

Trajanje: 1 dan

Cijena: 140,00

Polasci: 03.03.2019.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Aktualno,Europa,Karnevali,Putovanja 2019,Sajmovi i skupovi


Opis

KARNEVAL U RIJECI

03.03.2019.

Polazak autobusom iz Varaždina u 06,00 sati. Slijedi ugodna vožnja uz kraća usputna zaustavljanja prema Rijeci. Po dolasku u grad slijedi slobodno vrijeme za individualnu zabavu i uživanje u karnevalskoj povorci te mnoštvu kostimiranih ljudi iz cijelog svijeta.

Riječki karneval je skup događanja koji se održavaju u Rijeci u doba karnevala. Vrhunac karnevala su maskirane povorke koje prolaze centrom grada, zadnje nedjelje prije Pepelnice. U karnevalu učestvuju povorke iz raznih krajeva. Motivi koje prikazuju povorke se kreću od tradicionalnih do modernih. Običaj karnevalskog života sa povorkama i plesom njeguje se više od sto godina, a od 1982. godine održava se organizirano u obliku povorki kakav je i danas.

Povratak Vašim domovima u 17,00 sati. Dolazak u varaždin predviđen oko 21,00 sati.

CIJENA ARANŽMANA: 140,00 KN

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj na putovanju, razgledi prema programu, jamčevinu, osiguranje odgovornosti organizatora turističkog paket aranžmana, troškove organizacije i izvedbe programa.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 45

 

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju  potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti.  Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 01.01.2019.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit