Valentinovo u Banji Kulaši

Informacije

Trajanje: 7 dana

Cijena: 1.750,00 KN

Polasci: 08.02.2019

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Aktualno,Daleka putovanja,Europa,First minute,Welness


Opis

Valentinovo u Banji Kulaši

Banja Kulaši je građena pored izvora sa izuzetno ljekovitom i jedinstvenom visokoalkalnom sulfidno oligomineralnom hipotermalnom vodom od 27-28oC koja je bakteriološki potpuno sterilna s konstantnom kvalitetom i nevjerovatno visokim pH faktorom od 11,75 a po sadašnjim saznanjima u Evropi do sada, pored ovog izvora, su poznata još samo dva, a u svijetu još dodatnih 4 tj. ukupno još 6 izvora sa termomineralnom vodom sličnog kvaliteta. Vodom Banje Kulaši su se koristili još Rimljani, koji su posebno cijenili tople sumporne vode za potrebe svojih povlaštenih društvenih slojeva ali i za potrebe rehabilitacije svojih ranjenih i oboljelih boraca.

Efikasnosti i djelotvornost vode Banje Kulaši je dokazana u preko 90% slučajeva koji su je u propisanim vremenskim terapijama koristili.

Naročito je efikasna kod liječenja:
– Psorijaze, neurodermitisa, ekcema kao i kod mnogih kožnih bolesti
– Kod bolesti bubrega i mokraćnih puteva ( Kamenac bubrega i mokraćnog mjehura, hroničnih infekcija …)
– Bolesti organa za varenje (gastritis, čir na želucu …)
– Bolesti ženskih polnih organa
– Povišen krvni pritisak, holesterol, dijabetes Tip 2,
– Posljedica tjelesnih povreda i lokomotornog aparata (reumatizam)

Hotelski smještaj „Banje Kulaši” je moderna, renovirana građevina opremljena prema svim postojećim evropskim standardima koji pružaju komfor i udobnost, a dočekuje, poslužuje vas i brine o vama za vrijeme boravka u Banji Kulaši ljubazan i za takve potrebe posebno obučen personal.Hotel raspolaže sa 52 lijepo i ukusno opremljene sobe i 2 komforna apartmana.Sve sobe imaju mali balkon sa predivnim pogledom na pitomu dolinu rijeke Ukrine, a opremljene su sa SAT-LCD-Televizorima i telefonima.

TERMINI:
08.02.-15.02.2019.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.750,00 KN
OTPLATA U 4 OBROKA – ZADNJI OBROK PRIJE POLASKA

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, 7 x puni pansion (doručak-švedski stol, ručak i večera se poslužuju), liječnički pregled, vođenje medicinske dokumentacije, do četiri terapije po preporuci doktora dnevno, korištenje zatvoreno- otvorenog bazena, muzika tijekom boravka 3 puta, osiguranje odgovornosti organizatora turističkog paket aranžmana, jamčevina, organizacija i realizacija putovanja

DOPLATE: – jednokrevetna soba – 100,00 kn po danu

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 45

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 14.05.2018.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit