Hotel Barba ** – Starigrad Paklenica

Informacije

Trajanje:

Cijena: 2.250,00 kn

Polasci:

Prijevoz:

Kategorija : Europa,First minute,Ljetovanje,Putovanja 2019


Opis

STARIGRAD PAKLENICA
HOTEL BARBA **

7 DANA – POLUPANSION

Hotel Barba ** novorenovirani je hotel u Starigrad Paklenici. Hotel raspolaže sa restoranom, pristupom sunčalištu na krovu hotela s ratan garniturama i ležaljakama, besplatnim  pristupom internetu u svim prostorijama objekta, LCD TV-om i klima uređajem u svakoj sobi.

Udaljenost od vlastite plaže je samo 40 metara, 300 metara od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelskog kompleksa Alan. Jedna od najljepših plaža sjevernog Jadrana- plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara.

 

 

CIJENA ARANŽMANA SADRŽI: 7 x polupansion (buffet doručak, večera na posluživanje), klimatizirane sobe, TV, korištenje ležaljki na krovu hotela, jamčevno osiguranje, osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana, organizacija putovanja

DOPLATA: boravišna pristojba – 10,00 kn po osobi i danu

                      ručak – 50,00 kn po osobi i danu

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju  potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 09.02.2019.

 

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit