NOVA GODINA U SARAJEVU

Informacije

Trajanje: 4 dana

Cijena: 1.250,00 KN

Polasci: 30.12.2018.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Aktualno,Putovanja 2018


Opis

NOVA GODINA U SARAJEVU

30.12.2018.-02.01.2019.g.

1.dan – 30.12.2018.
Polazak autobusa u 06:00 iz Varaždina. Vožnja udobnim turističkim autobusom uz kraće pauze tijekom putovanja prema Sarajevu. Predviđeni dolazak u Sarajevo je u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel Hollywood 4**** na Ilidži. Odmor i mogućnost besplatnog korištenja bazena, saune i fitness centra hotela. Noćenje.

2. dan – 31.12.2018.

Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazak u centar. U društvu lokalnog turističkog vodiča slijedi panoramski razgled šireg centra grada autobusom, a nakon toga šetnja starom gradskom jezgrom Sarajeva: gradska vijećnica, Inat kuća, mostovi na Miljacki, Baščaršija, sebilj, bezistan, Kazandžijska ulica, Gazi-Husrev Begova džamija, Sahat-kula, gradska tržnica, katedrala Srca Isusova… Po razgledu slobodno vrijeme za individualne programe: odlazak na tržnicu, ručak u jednoj od brojnih ćevabdžinica, ispijanje tradicionalne bosanske kave, šetnju Baščaršijom, kušanje poznatog Sarajevskog piva u pivnici, kupovinu suvenira… Navečer pripreme za novogodišnju noć u hotelu s bogatom večerom na bazi švedskog stola i bogatog asortimana bosanskih i internacionalnih jela i pića all inclusive – sve uz živu glazbu. SRETNA NOVA GODINA. 


3. dan – 01.01.2019.

Doručak u hotelu. Odmor od novogodišnjeg slavlja. U popodnevnim satima odlazak autobusom do Vrela Bosne. Mjesto je idealno za uživanje na svježem zraku u okruženju vodom bogatih izvora rijeke Bosne. Šetnja uređenim stazama, drvenim mostićima i romantičnim puteljcima u gotovo netaknutoj prirodi. Slijedi vožnja autobusom prema centru Sarajeva uz mogućnost posjeta 142 m visokom tornju Avaz Twist Tower na vrhu kojega je vidikovac s prekrasnim pogledom na cijelo Sarajevo i okolne planine. Slobodno za vlastite programe. Noćenje.
 

4. dan – 02.01.2019.
Doručak. Nakon doručka i odjave u hotelu slijedi polazak prema Hrvatskoj preko Travnika. Kratak odmor za oči i dušu uz kavicu u popularnom izletištu Plava voda. Mogućnost šetnje do Šarene džamije i kuće Ive Andrića. Slobodno za ručak. Mogućnost kupnje poznatog Vlašićkog sira u Vlašićkoj kući. Nastavak vožnje prema vašim domovima, kamo se dolazak očekuje se u večernjim satima.
  

CIJENA ARANŽMANA: 1.250,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom

  • turistički pratitelj tijekom putovanja

  • razgledi prema programu

  • lokalni vodič za razgled Sarajeva

  • 3 x noćenje s doručkom u hotelu Hollywood 4* u 1/2 sobama

  • novogodišnja večera u hotelu – švedski stol/ bogat asortiman bosanskih i internacionalnih jela i piće all inclusive: prirodni i gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, crno i bijelo domaće vino, pivo (sarajevsko i union)

  • jamčevina

  • osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana

  • organizacija i realizacija putovanja

DOPLATA:

troškove osobnih narudžbi
ulaznica za Vrelo Bosne: 2,0 KM (cca. 8,00 kn)

ulaznica za vidikovac Avaz Twist Tower 1,0 KM (cca. 4,00 kn)

večera – 10,00 eur/dan

 Kalkulacija rađena na bazi 45 osobe.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit