CRNA GORA- DUBROVNIK

Informacije

Trajanje: 3 dana

Cijena: 1.250,00 KN

Polasci: 26.04,2019.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : First minute,Putovanja 2019


Opis

CRNA GORA – DUBROVNIK

26.-28.04.2019.

Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu je posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Nigdje nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina – osim u Crnoj Gori. Ujutro se možete probuditi na prekrasnoj obali Jadranskog mora, ručati na jezeru, a uvečer uživati šetajući planinama Crne Gore.

1. dan – VARAŽDIN – DUBROVNIK – CAVTAT

Polazak u 21:00 sat, te slijedi noćna vožnja s usputnim stajanjima prema Dubrovniku. Po dolasku u Dubrovnik razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u stari dio grada, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup, gradske zidine…Oko 13,00 sati nastavak putovanja prema Cavtatu. Po dolasku slijedi Ručak, smještaj u sobe, slobodno… Šetnja do Cavtata… Cavtat je najveća i jedina urbana jezgra u Konavlima građena planski. Smješten je na poluotoku Rat, koji zajedno sa poluotokom Sustjepan zatvara dobro zaštićenu i pristupačnu uvalu. U njegovoj skladnoj arhitekturi lako je nazrijeti stoljetnu prirodnu, duhovnu i materijalnu pripadnost Dubrovačkoj Republici. Rijetka su mjesta poput Cavtata koja na tako malom prostoru pružaju posjetitelju tako mnogo. Prirodne ljepote, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, te ostali standardi turističke ponude usklađeni sa zahtjevima današnjih turista, čine ga jednom od najatraktivnijih destinacija na Jadranu. Večera, noćenje.

 

2. dan – CAVTAT – BOKA KOTARSKA – CETINJE – NP LOVČEN – BUDVA – HERCEG NOVI – CAVTAT

Doručak, odlazak u Boku Kotorsku, panoramska vožnja i razgled Zaljeva. Nastavak vožnje prema Kotoru, razgled grada uz kraći odmor.

Slijedi odlazak na Cetinje. Dalje nas put nas vodi do NP Lovćena gdje ćemo posjetiti Njegošev mauzolej, sagrađen na samom vrhu planine do kojeg vode nepregledne stepenice. Mjesto je ujedno i vidikovac odakle se pruža pogled na crnogorsko primorje i obalu Italije.

Nakon razgleda odlazak prema Budvi. Budvu nazivaju i “metropolom turizma” jer slovi kao jedna od najposjećenijih destinacija na Jadranu. Rivijeru čine prepoznatljivom pješčane i šljunkovite plaže, čisto more i nezaboravan noćni provod. Stari grad ima tipično srednjovjekovni izgled. U njemu je najveća i najdragocjenija nekropola na Jadranu. Opasan je debelim zidinama podignutim u 15. st.

Nakon razgleda slijedi vožnja prema Herceg Novom. Panoramski razgled….. Tvrtko Kotromanić utemeljio je grad 1382. god., a o tom periodu još i danas svjedoče ostaci zidina, palača, ckvi, tvrđava. Kao jedan od najmlađih gradova na Jadranu dobio je ime Novi, a dodatak “herceg” dobio je za vrijeme vladavine hercega Stjepana Vukčića Kosače, kada je i doživio najveći procvat. Danas je čuven kao centar filmskih, muzičkih i likovnih stvaralaca.

Slijedi nastavak putovanja prema Cavtatu. Večera, noćenje.

 

3. dan – CAVTAT – VARAŽDIN

Doručak. Nakon doručka slobodno za šetnju Cavtatom, kupanje… do ručka. Ručak. Nakon ručka slijedi nastavak putovanja prema Varaždinu uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Varaždin predviđen je u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: 1.250,00 KN

Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika

CIJENA UKLJUČUJE:

– prijevoz turističkim autobusom

– pratitelja tijekom putovanja i razgledi prema programu

– 2 x all inclusive u hotelu Epidaurus*** u Cavtatu (večera, doručak, ručak – švedski stol, piće za vrijeme boravka u hotelu, korištenje bazena, ležaljke i suncobrani na bazenu, animacija u hotelu)

– lokalnog vodiča u Dubrovniku

– lokalnog vodiča u Crnoj Gori (cijeli dan)

– turističku taksu za Kotor

– jamčevinu za turističke paket aranžmane

– organizacija i realizacija putovanja

– osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana

Doplata za jednokrevetnu sobu – 200,00 kn

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cjelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 1.01.2019.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit