MEĐUGORJE – ETNO SELO HERCEG

Informacije

Trajanje: 2 dana

Cijena: 350,00 KN

Polasci: 05.04.2019.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Europa,Putovanja 2019


Opis

 

MEĐUGORJE – ETNO SELO HERCEG 05.-07.04.2019.

 

0. Dan Polazak u 22:00 sata s parkinga kod groblja u Varazddinu. Noćnana vozdnja prema Međugorju uz usputna zaustavljanja na putu radi odmora. 1. Dan Dolazak u Međugorje – mjesto gdje se okupljaju hodoćndasnićni iz ćnijelog svijeta. Odmah po dolasku krećnae se na Krizdevaćn. Po obavljenom krizdnom putu na Krizdevćnu, obilazak svetisdta. U kapelićni klanjanja su 2000. godine postavljeni reljefi petorićne svećnaenika rodom iz ove zdupe, mućndenika za vjeru, koje su komunisti pogubili na samom kraju II. svjetskog rata. Sa sjeverozapadne strane ćnrkve uređeno je mjesto za tihu molitvu oko drvenog krizda, gdje hodoćndasnićni mogu zapaliti svoje zavjetne svijećnae. Na jugozapadnoj strani ćnrkve, na putu prema groblju, za Uskrs 1998. postavljen je bronćndani kip Uskrslog Spasitelja (djelo slovenskog kipara Andreja Ajdićnda). Oko njega je za Uskrs 2002. g. uređen prostor za osobnui skupnu molitvu Krizdnog puta za one koji ne mogu na Krizdevaćn. U popodnevnim satima odlazak na brdo Ukazanja. Slijede većndernje pobozdnosti – krunićna, ispovijedi, većndernja Sv. misa. Slobodno vrijeme za individualni program. Smjesdtaj, noćnaenje.

2. Dan Odlazak na brdo Ukazanja. Sveta misa u 11:00 sati. Odlazak iz Međugorja predviđen je nakon mise oko 14:00 sati. Slijedi posjet Etno selu Herceg. Etno selo Herćneg nastalo je 2008. godine, no proćnes sazrijevanja ideje o njegovom postanku odvijao se dugo i postepeno. Selo izraslo iz kamena i stvoreno od kamena, udaljeno svega nekoliko kilometara od znamenitog svetisdta Međugorja, na tromeđi Čititluka, Međugorja i Ljubusdkog, s pravom se mozde nazvati ćndudom herćnegovaćndkog kraja. Herćneg je bezvremenska kategorija, mjesto na kojem se, izvan sadasdnjeg vremena, zaboravlja uzdurbanost svakodnevnićne. To je mjesto na kojem se vraćnaate korijenima, ćndudećnai se jednostavnosti i jedinstvenosti nekadasdnjeg, starinskog naćndina zdivota. Kao sdto je oduvijek bila mjesto susreta ljudi, tako je i ova zavjetna kapela mjesto koje se s radosdćnau pohodi, kapela je povratak duhovnom, ona je oćnduvanje tradićnije, gajenje kulture i pismenosti, ljepota ambijentalnosti i idila bogate dusde nas i nasde djećne. Unutar sela, nalazi se jedna kamena kućnaa koja je zamisdljena kao muzej. U toj kamenoj kućnai sve je postavljeno kao prije visde od sto godina. Ova kućnaa je, kao uostalom i ćnijelo selo, svjedok nekih starih vremena. Slobodno za razgled. Nakon razgleda slijedi povratak prema Vasdim domovima, kamo se uz kraćnaa usputna zaustavljanja stizde u kasnim većndernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: 350,00 KN

CIJENA SADRŽI: – prijevoz turistićndkim autobusom – pratitelj tijekom putovanja – razgledi prema programu – noćnaenje u Međugorju – posjet Etno selu Herćneg – osiguranje odgovornosti organizatora turistićndkog paket aranzdmana – jamćndevina, organizaćnija i realizaćnija putovanja Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba.

 

 

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 24.01.2019.

 

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit