VALENTINOVO U BANJA KULAŠIMA- 2 DANA

Informacije

Trajanje: 2 dana

Cijena: 450,00 KN po osobi

Polasci: 14.02.-15.02.2019.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Putovanja 2016


Opis

VALENTINOVO U BANJA KULAŠIMA

ČUVAR VAŠEG ZDRAVLJA

Banja Kulaši je građena pored izvora sa izuzetno ljekovitom i jedinstvenom visokoalkalnom sulfidno oligomineralnom hipotermalnom vodom od 27-28oC koja je bakteriološki potpuno sterilna s konstantnom kvalitetom i nevjerovatno visokim pH faktorom od 11,75 a po sadašnjim saznanjima u Evropi do sada, pored ovog izvora, su poznata još samo dva, a u svijetu još dodatnih 4 tj. ukupno još 6 izvora sa termomineralnom vodom sličnog kvaliteta. Vodom Banje Kulaši su se koristili još Rimljani, koji su posebno cijenili tople sumporne vode za potrebe svojih povlaštenih društvenih slojeva ali i za potrebe rehabilitacije svojih ranjenih i oboljelih boraca.

Efikasnosti i djelotvornost vode Banje Kulaši je dokazana u preko 90% slučajeva koji su je u propisanim vremenskim terapijama koristili.

14.02.2019. – Polazak iz Varaždina u 06,00 sati. Slijedi udobna vožnja sa usputnim stajanjima do Kulaša. Dolazak je predviđen oko 11,00 sati. Slijedi smještaj u sobe, ručak. Slobodno popodne za individualne programe, kupanje, šetnju….

Slijedi organizirana večera uz muziku, noćenje.

15.02.2019.g. Doručak. Nakon doručka slijedi polazak prema Banja Luci. Šetnja gradom, slobodno za shoping. Polazak za Varaždin oko 14,00 sati, sa dolaskom u ranim večernjim satima.

TERMIN: 14.02.-15.02.2019.

Hotelski smještaj „Banje Kulaši” je moderna, renovirana građevina opremljena prema svim postojećim evropskim standardima koji pružaju komfor i udobnost, a dočekuje, poslužuje vas i brine o vama za vrijeme boravka u Banji Kulaši ljubazan i za takve potrebe posebno obučen personal.Hotel raspolaže sa 52 lijepo i ukusno opremljene sobe i 2 komforna apartmana.Sve sobe imaju mali balkon sa predivnim pogledom na pitomu dolinu rijeke Ukrine, a opremljene su sa SAT-LCD-Televizorima i telefonima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 450,00 KN
OTPLATA U 4 OBROKA – ZADNJI OBROK PRIJE POLASKA

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom

  • 1 x puni pansion (doručak-švedski stol, ručak i večera se poslužuju)

  • korištenje zatvoreno- otvorenog bazena

  • organizirana proslava Valentinova uz muziku

  • osiguranje odgovornosti organizatora turističkog paket aranžmana

  • jamčevina

  • organizacija i realizacija putovanja

DOPLATE: – jednokrevetna soba – 100,00 kn po danu

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 45

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osig uranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 02.01.2019.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit