ADVENT U BUDIMPEŠTI

Informacije

Trajanje: 1 dan

Cijena: 200,00kn

Polasci: 14.12.2019.

Prijevoz:

Kategorija : Advent,Europa,Putovanja 2019,Sajmovi i skupovi


Opis

ADVENT U BUDIMPEŠTI

14.12.2019.

Vodimo vas u mađarsku prijestolnicu u najljepše vrijeme u godini – advent!
Uživajmo zajedno u šarenilu božićnih sajmova, mirisima nacionalnih specijaliteta i
adventskom šarmu kraljice Dunava – budimpešte!

Polazak s parkirališta kod groblja u Varaždinu u 04:30 sati I IZ čKOVCA U 5:00 sati. Putovanje kroz Mađarsku s kraćim odmorima na putu do Budimpešte – kraljice na Dunavu, kako još od milja nazivaju glavni grad Mađarske. Po dolasku, odlazak na Citadelu s koje se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. Razgled te kraće zadržavanje.

Slijedi odlazak na razgled grada autobusom i pješice: Parlament, Trg heroja, Bazilika Sv. Stjepana, sinagoga, opera, Andrassy ulica, diplomatska četvrt, Roosveltov trg, Mađarska akademija znanosti i umjetnosti, Lančani most, Budim, Budimski dvor, Matijina crkva, Ribarska tvrđava i ostale znamenitosti. Kraće slobodno vrijeme na Budimu i uživanje u veličanstvenom pogledu na Peštu.

Poslijepodne slobodno za posjet jednom od najvećih Božićnih sajmova Europe koji se održava na Vörösmarty trgu u središtu Pešte. Uživajte u neodoljivim božićnim slasticama, narodnim pjesmama i plesovima.

Povratak u pravcu Hrvatske predviđen je oko 18:00 h, sa dolaskom u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: 200,00 kn

CIJENA SADRŽI: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj, razgledi prema programu, osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana, jamčevina, organizacija i realizacija putovanja

Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba.

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 16.09.2019.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit