CRNA GORA

Informacije

Trajanje: 3 dana

Cijena: 1.290,00 KN

Polasci: 23. 04. 2020.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : First minute,Putovanja 2020


Opis

Dubrovnik – Crna Gora

– biser Mediterana, po mnogo čemu je posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Nigdje nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina – osim u Crnoj Gori. Ujutru se možete probuditi na prekrasnoj obali Jadranskog mora, ručati na jezeru, a uveče uživati šetajući planinama Crne Gore. Crna Gora je mjesto koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

PLAN PUTOVANJA

1. dan – VARAŽDIN – DUBROVNIK – CAVTAT- Polazak u 22:00 sata, te slijedi noćna vožnja s usputnim stajanjima prema Dubrovniku. Po dolasku u Dubrovnik razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u stari dio grada, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup, gradske zidine… Slijedi nastavak putovanja do Cavtata. Slijedi smještaj u sobe, ručak. Popodne slobodno za individualne programe – šetnja do mjesta, sport, kupanje… Cavtat je najveća i jedina urbana jezgra u Konavlima građena planski. Smješten je na poluotoku Rat, koji zajedno sa poluotokom Sustjepan zatvara dobro zaštićenu i pristupačnu uvalu. U njegovoj skladnoj arhitekturi lako je nazrijeti stoljetnu prirodnu, duhovnu i materijalnu pripadnost Dubrovačkoj Republici. Rijetka su mjesta poput Cavtata koja na tako malom prostoru pružaju posjetitelju tako mnogo. Prirodne ljepote, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, te ostali standardi turističke ponude usklađeni sa zahtjevima današnjih turista, čine ga jednom od najatraktivnijih destinacija na Jadranu. Večera, noćenje.

2 . dan – CAVTAT – BOKA KOTARSKA – CETINJE – NP LOVČEN – BUDVA – HERCEG NOVI – CAVTAT

Doručak, odlazak u Boku Kotorsku, panoramska vožnja i razgled Zaljeva. Nastavak vožnje prema Kotoru, razgled grada uz kraći odmor.

Slijedi odlazak na Cetinje – razgled. Dalje nas put nas vodi do NP Lovćena gdje ćemo posjetiti Njegošev mauzolej, sagrađen na samom vrhu planine do kojeg vode nepregledne stepenice. Mjesto je ujedno i vidikovac odakle se pruža pogled na crnogorsko primorje i obalu Italije.

Nakon razgleda odlazak prema Budvi. Budvu nazivaju i “metropolom turizma” jer slovi kao jedna od najposjećenijih destinacija na Jadranu. Rivijeru čine prepoznatljivom pješčane i šljunkovite plaže, čisto more i nezaboravan noćni provod. Stari grad ima tipično srednjovjekovni izgled. U njemu je najveća i najdragocjenija nekropola na Jadranu. Opasan je debelim zidinama podignutim u 15. st.

Nakon razgleda slijedi vožnja prema Herceg Novom, panoramski razgled – Tvrtko i Kotromanić utemeljio je grad 1382. god., a o tom periodu još i danas svjedoče ostaci zidina, palača, ckvi, tvrđava. Kao jedan od najmlađih gradova na Jadranu dobio je ime Novi, a dodatak “herceg” dobio je za vrijeme vladavine hercega Stjepana Vukčića Kosače, kada je i doživio najveći procvat. Danas je čuven kao centar filmskih, muzičkih i likovnih stvaralaca.

Slijedi nastavak putovanja prema Cavtatu. Večera, noćenje.

 3. dan – CAVTAT – VARAŽDIN

Doručak. Nakon doručka slobodno za šetnju Cavtatom do ručka. Ručak. Nakon ručka slijedi nastavak putovanja prema Varaždinu uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Varaždin predviđen je u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: 1.290,00 KN

Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika

CIJENA UKLJUČUJE:

– prijevoz turističkim autobusom

– pratitelja tijekom putovanja i razgledi prema programu

– 2 x all inclusive u hotelu Epidaurus*** u Cavtatu (večera, doručak, ručak – švedski stol, piće za vrijeme boravka u hotelu, korištenje bazena, ležaljke i suncobrani na bazenu, animacija u hotelu)

– lokalnog vodiča u Dubrovniku

– lokalnog vodiča u Crnoj Gori (cijeli dan)

– turističku taksu za Kotor

– jamčevinu za turističke paket aranžmane

– organizacija i realizacija putovanja

– osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana

Doplata za jednokrevetnu sobu – 200,00 kn

CIJENA NE UKLJUČUJE: doplatu za jednokrevetnu sobu – 150,00 kn, ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju, osobne troškove

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 12.01.2020.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit