HOTEL SUNCE*** – NEUM

Informacije

Trajanje: 7 dana

Cijena: na upit

Polasci: na upit

Prijevoz: TURISTIČKI AUTOBUS

Kategorija : Ljetovanje 2020.


Opis

HOTEL SUNCE*** – NEUM

ALL INCLUSIVE LIGHT

Otkrijte pravo zadovoljstvo odmora i užitka jedinstvene lokacije na kojoj se smjestio Hotel Sunce.

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada Neuma.

Hotel raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba “Dionis”, taverna “Luna”, restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SAT-TV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i Wi-Fi internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.

Gostima stoji na raspolaganju: suvremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, prodavaonica suvenira, modni butici, stolni tenis, boćaliste, teren za odbojku na pjesku, dječiji kutak, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mjesta te garažu sa 50 mjesta. Šljunčana plaža nalazi se 30 m od hotela.

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom,

  • 7 x all inclusive light (doručak, ručak i večera uz neograničeno piće za vrijeme trajanja obroka) u 1/2 sobama,

  • osiguranje odgovornosti organizatora, jamčevina, organizacija putovanja

DOPLATE: – jednokrevetna soba – 770,00 kn

-boravišna pristojba – 10,00 kn po osobi na dan

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cjelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 29.01.2020.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit