Hotel Adria- Vela Luka

Informacije

Trajanje:

Cijena: na upit

Polasci:

Prijevoz:

Kategorija : Ljetovanje 2020.


Opis

HOTEL ADRIA*** – VELA LUKA

ALL INCLUSIVE

Hotel Adria je all inclusive hotel smješten u uvali Plitvine, 2.5km pješačke staze od centra Vele Luke, na prekrasnom položaju uz more, okružen raznolikom sredozemnom vegetacijom. Plaža hotela je šljunčana i udaljena svega 20 m.

Sam hotel raspolaže sa 127 ugodno uređenih i klimatiziranih soba, uglavnom s balkonom, koje ovisno o položaju pružaju inspirirajući pogled na more ili umirujući pogled na park, a sve su opremljene satelitskom televizijom, telefonom, kupaonicom i sušilom za kosu.


Restoran hotela je odličan buffet restoran koji nudi buffet doručak, ručak, popodnevnu zakusku i večeru.
Osim ukusne mediteranske hrane, gosti mogu uživati u kupanju u vanjskom bazenu dok djeca imaju svoj vlastiti, odvojeni bazen i dječje igralište. Gostima željnih sportskih aktivnosti na raspolaganju su dva teniska terena i oprema za odbojku na pijesku.

.

DOPLATE: – boravišna pristrojba-10,00 KN po osobi na dan

-jednokrevetna soba -110,00 kn po danu

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cjelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298090000033 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 12.02.2020.