MEĐUGORJE

Informacije

Trajanje: 1 dan

Cijena: 240,00 KN

Polasci: 18.-20.09.2020.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Hodočašća


Opis

 

Međugorje

18.-20.09.2020.

 

0. Dan

Polazak u 20:30 sati s parkinga kod groblja u Varaždinu. Noćna vožnja prema Međugorju uz usputna zaustavljanja na putu radi odmora.

1. Dan

Dolazak u Međugorje – mjesto gdje se okupljaju hodočasnici iz cijelog svijeta. Odmah po dolasku kreće se na Križevac. Po obavljenom križnom putu na Križevcu, obilazak svetišta. U kapelici klanjanja su 2000. godine postavljeni reljefi petorice svećenika rodom iz ove župe, mučenika za vjeru, koje su komunisti pogubili na samom kraju II. svjetskog rata. Sa sjeverozapadne strane crkve uređeno je mjesto za tihu molitvu oko drvenog križa, gdje hodočasnici mogu zapaliti svoje zavjetne svijeće. Na jugozapadnoj strani crkve, na putu prema groblju, za Uskrs 1998. postavljen je brončani kip Uskrslog Spasitelja (djelo slovenskog kipara Andreja Ajdiča). Oko njega je za Uskrs 2002. g. uređen prostor za osobnu i skupnu molitvu Križnog puta za one koji ne mogu na Križevac. U popodnevnim satima odlazak na brdo Ukazanja. Slijede večernje pobožnosti – krunica, ispovijedi, večernja Sv. misa. Povratak prema Vašim domovima, kamo se uz kraća usputna zaustavljanja stiže u ranim jutarnjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: 240,00 KN

 

CIJENA SADRŽI:

prijevoz turističkim autobusom

– pratitelj tijekom putovanja

– osiguranje odgovornosti organizatora turističkog paket aranžmana

– jamčevina, organizacija i realizacija putovanja

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 45

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju  potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti.  Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa:31.07.2020.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit