ADVENT U ZAGREBU UZ POSJET KAZALIŠTU KOMEDIJA

Informacije

Trajanje: jedan dan

Cijena: 150,00 kn

Polasci: 10.12.2019.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Advent,Kazališna predstava


Opis

ADVENT U ZAGREBU

UZ POSJET KAZALIŠTU KEREMPUH

10.12.2019.

 

Polazak u 14,00 sati iz Varaždina s parkinga kod groblja, te vožnja udobnim turističkim autobusom do Zagreba. Slobodno vrijeme za uživanje na najboljem božićnom sajmu u Europi. Sa ovom titulom Advent u Zagrebu „prešišao“ je i onaj u Beču koji svoje korijene vuče iz 13. stoljeća, a koji su Zagrepčani donedavno masovno pohodili. Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije. Adventski ugođaj je svuda po gradu; na popularnom Zrinjevcu Vas očekuje ledena božićna bajka – klizalište, a glazbene poslastice – božićni klasici, valceri te pomno odabrani glazbeni program, razlog su zbog kojeg sigurno nećete napuštati Zrinjevac. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete, onako s nogu, uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima te se zagrijati toplom čokoladom ili kuhanim vinom.

Sastanak u 19:30 sati ispred kazališta Kerempuh. Odlazak na predstavu “ Raspad sistema”.

Raspad sistema komedija je koju su napisali glumci i dramatičari Mischief Theatrea za izvođenje u vlastitom ansamblu. U formi teatra u teatru, u jednoj večeri, kroz aristotelovsko jedinstvo u voajerskoj poziciji pratimo propast jedne predstave i komičnu dekonstrukciju kazališnog čina. Priča je to o kazališnom ansamblu, u ovom slučaju ansamblu Kerempuha, koji igraju ozbiljan krimić (svojevrsnu posvetu Agathi Christie i njezinoj Mišolovki koja je najduže igrana drama svih vremena u povijesti kazališta), ali se unutar igre počinje doslovno događati raspad sistema.

Povratak u pravcu Varaždina predviđen je oko 22:00 sati.

CIJENA ARANŽMANA: 150,00 kn

CIJENA SADRŽI:

* prijevoz turističkim autobusom

* turistički pratitelj

* razgledi prema programu

*ulaznica za predstavu “Raspad sistema” u kazalištu Kerempuh

* osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana

* jamčevina, organizacija i realizacija putovanja

 
Kalkulacija rađena na bazi 45 osoba.
 

 

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cjelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 05.11.2019.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit