ADVENT U ZAGREBU UZ POSJET KAZALIŠTU KOMEDIJA

Informacije

Trajanje: 1 dan

Cijena: 150,00 Kn po osobi

Polasci: 09.12.2019.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Kazališna predstava


Opis

 

ADVENT U ZAGREBU

UZ POSJET KAZALIŠTU KOMEDIJA

“Narodil se mladi kralj”

 

Polazak u 14,00 sati iz Varaždina s parkinga kod groblja, te vožnja udobnim turističkim autobusom do Zagreba. Slobodno vrijeme za uživanje na najboljem božićnom sajmu u Europi. Sa ovom titulom Advent u Zagrebu „prešišao“ je i onaj u Beču koji svoje korijene vuče iz 13. stoljeća, a koji su Zagrepčani donedavno masovno pohodili. Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije. Adventski ugođaj je svuda po gradu; na popularnom Zrinjevcu Vas očekuje ledena božićna bajka – klizalište, a glazbene poslastice – božićni klasici, valceri te pomno odabrani glazbeni program, razlog su zbog kojeg sigurno nećete napuštati Zrinjevac. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete, onako s nogu, uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima te se zagrijati toplom čokoladom ili kuhanim vinom.

Sastanak u 19,00 sati ispred kazališta Komedija. Odlazak na predstavu “ Narodil se mladi kralj”.

Kroz pet stavaka, koji čine krajnje slobodnu stitlizaciju međimursko-podravskoga glazbenog izričaja, pjevači i glazbenici Ansambla “Lado” te glumci Kazališta “Komedija” vode nas od Navještenja, preko Marijina i Josipova lutanja u potrazi za prikladnim mjestom za porod, do Tri mudraca koji, slijedeći zvijezde, nalaze malog Isusa, od uspavanke koju Marija nježno pjeva svome djetešcu do velikoga završnog veselja u Betlehemu koji gori u svjetlosti.

CIJENA SADRŽI:

* prijevoz turističkim autobusom

* turistički pratitelj

* razgledi prema programu

*ulaznica za predstavu ” Narodil se mladi kralj” u kazalištu Komedija

* osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana

* jamčevina, organizacija i realizacija putovanja

Datum: 09.12.2019.

Cijena aranžmana: 150,00 kn

 

 

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osig uranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 20.01.2019.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit