HOTEL BARBA **

Informacije

Trajanje: 7 dana

Cijena: na upit

Polasci:

Prijevoz:

Kategorija : Ljetovanje 2020.


Opis

STARIGRAD PAKLENICA

HOTEL BARBA **

7 DANA – POLUPANSION

 

 

Hotel Barba ** novorenovirani je hotel u Starigrad Paklenici. Hotel raspolaže sa restoranom, pristupom sunčalištu na krovu hotela s ratan garniturama i ležaljakama, besplatnim  pristupom internetu u svim prostorijama objekta, LCD TV-om i klima uređajem u svakoj sobi.

Udaljenost od vlastite plaže je samo 40 metara, 300 metara od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelskog kompleksa Alan. Jedna od najljepših plaža sjevernog Jadrana- plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara.

 

 

DOPLATA: boravišna pristojba – 10,00 kn po osobi i danu

ručak – 50,00 kn po osobi i danu

KALKULACIJA RAĐENA ZA 45 OSOBA.

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 09.02.2020.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit