Otok Vis- 3 dana

Informacije

Trajanje: 3 dana

Cijena: 980,00 Kn

Polasci: 11.13.09.2020.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Ljetovanje 2020.


Opis

RAJSKE LJEPOTE OTOKA VISA

11.-13.09.2020.g.

( 3DANA; AUTOBUSOM; NOĆENJA U HOTELU ISSA 3*)
1. DAN – PETAK, 11.09.2020. – VARAŽDIN – SPLIT – VIS

Polazak iz Varaždina u ranim jutarnjim satima. Slijedi udobna vožnja do Splita. Odlazak prema luci, ukrcaj na trajekt za otok Vis. Po dolasku na otok Vis smještaj u hotel Issa. Grad Vis smješten je na sjeveroistočnom dijelu otoka Visa u dnu duboko uvučene i dobro zaštićene uvale. Prošetat ćemo gradom te upoznati s njegovom povijesti i sadašnjosti. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju, kavicu. U poslijepodnevnim satima odlazak na poludnevni izlet brodom na otok Biševo u posjet Modroj špilji. Špilja ima dva otvora, jedan manji, umjetno produbljen, kroz koji može proći čamac na vesla i taj otvor nema utjecaja na rasvjetu u špilji. Drugi je otvor poput svoda i mnogo je širi, na južnoj strani špilje ispod razine mora te kroz njega prodire sunčeva svjetlost. Osim posjeta Modroj špilji prošetati ćemo ovim otočićem koji ima ukupnu površinu od oko 6 km2. (DOPLATA) Povratak prema hotelu. Večera. Noćenje.

2. DAN – SUBOTA – 12.09.2020. – VIS – KOMIŽA – HUM – TITOVA ŠPILJA

Doručak. Nakon doručka polazak u pravcu Komiže, naselje mlađeg postanka od susjednog gradića Visa. Jedna od teorija o nastanku njenog imena govori da je nastalo od riječi Com Issa, što doslovno znači mjesto pokraj Isse, antičkog naselja na mjestu današnjeg Visa. Po dolasku u Komižu razgledat ćemo grad. Neposredno ispod Huma, najvišeg viškog vrha na koji ćemo se popeti nalazi znamenita Titova špilja (stariji naziv Duhova špilja), gdje je 1944. godine bio vrhovni štab partizanske vojske i sjedište Titove vlasti. Nakon razgleda špilje povratak u hotel. Večera Noćenje.

3. DAN – NEDELJA, 13.09.2020. – VIS – SPLIT -VARAŽDIN

Doručak. Nakon doručka slobodno jutro za individualne šetnje, ispijanje kavice. Odlazak na organizirani ručak u hotelu, a zatim polazak prema luci. Ukrcaj na trajekt, te polazak prema Splitu. Nakon iskrcaja polazak autobusom prema Varaždinu, uz usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak u Varaždin predviđen je u kasnim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 980,00kn


U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

– prijevoz modernim turističkim autobusom

– prijevoz trajektom na relaciji SPLIT-VIS-SPLIT

-pratitelj tijekom putovanja

– smještaj u hotelu Issa*** na otoku Visu na bazi polupansiona

– odlazak na brdo Hum, posjet Titovoj špilji

– osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja u autobusu

– jamčevina turističkog paket aranžmana

– organizacija i realizacija putovanja

NAPOMENE:

-doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 240,00 kn na cijenu aranžmana

– poludnevni izlet brodom na otok Biševo, te ulaznice za Modru špilju na otoku Biševu

USLUGE SMJEŠTAJA:

Hotel Issa *** nalazi se u zapadnom dijelu uvale Visa, u neposrednoj blizini starih zidina drevnog grada Isse. Hotel Issa nudi ugodne sobe s pogledom na more ili park. U blizini hotela Issa nalazi se teren za mini golf, a na 100 metara od objekta na raspolaganju su sportsko-rekreacijski centar s 4 teniska terena, terenom za odbojku, te višenamjenskim igralištima. Sva zanimljiva mjesta u gradu Visu nalaze se na pješačkoj udaljenosti od hotela.

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 29.07.2020.