BOŽIĆNA BAJKA OBITELJI SALAJ

Informacije

Trajanje: 1 dan

Cijena: 125,00 KN

Polasci: 12.12.2020.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Advent


Opis

BOŽIĆNA BAJKA OBITELJI SALAJ

12.12.2020.

 I ove godine u Grabovnici, dijelu grada Čazme, imate mogućnost razgledati ‘Božićnu priču’ obitelji Salaj, jedinstvenu predstavu svjetla koja u ovo blagdansko vrijeme kao da posjetitelje vodi u svijet mašte. Gotovo  dva milijuna lampica postavljeno je na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte na posjedu, što stvara prekrasnu oazu svjetla i jedinstvenoga ugođaja. Sviraju i tradicionalne božićne pjesme, poput svima poznate ‘Radujte se narodi’, a tu su i štandovi s ugostiteljskom ponudom, pa možete nešto pojesti ili popiti te se pritom zagrijati.

Polazak u 15:00 sati s parkirališta nasuprot groblja u Varaždinu. Vožnja u pravcu Čazme do imanja obitelji Salaj gdje Vas očekuje Božićna bajka koje je započela 2002. godine, kada je obitelj Salaj prvi puta okitila svoje imanje tisućama žaruljica. Ove godine zapaliti će gotovo milijun i 500 tisuća lampica, kao i srca mnogih posjetitelja njihovog čarobnog imanja. Obitelj Salaj lampice postavlja na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte na svom posjedu, što stvara prekrasnu oazu svjetla i jedinstvenog ugođaja. Mnoge lampice raspoređene su tako da kreiraju određene oblike, pa ćete tako na imanju pronaći sobove sa saonicama, snjegoviće. Za potpun ugođaj kao podloga svjetlosnoj predstavi sviraju tradicionalne božićne pjesme, a i dio lampica svira svoju melodiju. Tu su i štandovi s ugostiteljskom ponudom i veliki natkriveni prostor gdje se možete ugrijati.

Povratak u pravcu Varaždina je predviđen oko 20:00 sati.

Cijena aranžmana: 125,00 kn

 

Kalkulacija na bazi 40 osoba.

CIJENA SADRŽI: 

  • prijevoz turističkim autobusom
  • ulaznica za imanje obitelji Salaj
  • licencirani turistički pratitelj
  • osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana,
  • jamčevina
  • organizacija putovanja

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 07.10.2020.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit