POSJET PLITVIČKIM JEZERIMA, SMJEŠTAJ U Falkensteiner Club Funimation Borik **** ZADAR ALL INCLUSIVE USLUGA

Informacije

Trajanje: 2 dana

Cijena: 660,00 KN

Polasci: 07.-08.11.2020.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Wellness vikend


Opis

Smješten je u sklopu resorta Falkensteiner Borik, u velikom parku s borovima.

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik **** – All Inclusive nalazi se u Zadru, na odličnoj lokaciji pored kristalno čistog mora i prekrasne plaže, te u ponudi ima razne sportske i rekreacijske sadržaje i aktivnosti.

Sobe: klima, telefon, TV, balkon/terasa

Sportski i zabavni sadržaj: vanjski i unutarnji bazeni, aqua aeerobic, kids club za djecu, mini disco, pikado, biljar, teren za odbojku, rukomet i nogomet na pijesku

Gosti mogu kušati ukusne hrvatske delikatese te tipična riblja i mesna jela. Dostupna su i međunarodna jela. Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik **** – All Inclusive u ponudi ima i all inclusive plan obroka, koji uključuje bife doručak, ručak i večeru te odabrana pića tijekom obroka.Hotel je udaljen 3 km od centra grada. Udaljenost od plaže je od 100-150 m. Ispred hotela prostire se prekrasna pješčana i šljunčana plaža.

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • boravišna pristojba
  • 1 x ALL INCLUSIVE – bogati buffet doručak, ručak i večera s pićem, piće na all baru 10,00-23,00 sata – stolno vino, pivo, voda, kava, čaj, bezalkoholna pića , sportske aktivnosti (odbojka na plaži, stolni tenis,nogomet, badminton)
  • osiguranje odgovornosti organizatora turističkog paket aranžmana
  • ULAZNICE ZA PLITVIČKA JEZERA
  • jamčevina
  • organizacija i realizacija putovanja
  • pratitelj tijekom putovanja

PLAN PUTOVANJA:

07.11.2020. SUBOTA

Polazak u 07:00 sati, te vožnja uz usputna stajanja na putu do Plitvica. Po dolasku razgled nacionalnog parka. Fenomen Plitvičkih jezera čine skupina Gornjih i Donjih jezera sa slapovima, sedrenim barijerama, spiljama i spiljskim svijetom, izvori, vodotoci, šume i livade sa raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom. Ljepota i neobičnost Plitvičkih jezera pokušavale su se uspoređivati s drugim prirodnim ljepotama diljem svijeta, ali na kraju ostajala je konstatacija da sličnih njima zaista nema više nigdjepolazak do hotela, kamo se stiže oko 17,00 sati. Slijedi smještaj u sobe, slobodno popodne za kupanje, rekreaciju, sport… Večera, noćenje.

08.11.2020.NEDJELJA

Doručak . Nakon doručka slobodno vrijeme za kupanje, rekreaciju, sport. do ručka. Ručak. Oko 14:00 slijedi povratak Vašim domovima. Dolazak se očekuje do 19:00 h.


Termin: 07.-08.11.2020. – 660,00KN

Djeca do 3 godine gratis, od 3-12 godina 50% popusta

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 07.09.2020.