BOL NA BRAČU – HOTEL BONACA***

Informacije

Trajanje:

Cijena: na upit

Polasci:

Prijevoz:

Kategorija : Ljetovanje 2021


Opis

BOL NA BRAČU – HOTEL BONACA***

ALL INCLUSIVE

 

Hotel Bluesun Bonaca nalazi se na 150 metara od najbliže plaže i 10 minuta hoda od poznate plaže Zlatni rat. Objekt nudi all inclusive uslugu koja uključuje 5 obroka i lagane zalogaje, besplatan najam bicikla i 1 sat besplatnog igranja tenisa dnevno. Gostima je na raspolaganju besplatni WiFi.

All inclusive usluga uključuje bogat švedski stol za doručak, ručak i večeru te poslijepodnevne i ponoćne lagane zalogaje i pića između 10:00 sati i 23:00 sata. Gosti mogu uživati u osvježavajućim koktelima te dnevnoj i večernjoj zabavi s glazbom uživo.

Hotel Bluesun Bonaca obuhvaća kompleks paviljona okruženih tipičnim mediteranskim borovima. Restoran je smješten u glavnoj zgradi, a neposredno pokraj njega nalazi se vanjski bazen s terasom za sunčanje gdje se gosti mogu opustiti na besplatnim ležaljkama pod suncobranima. Mlađi gosti mogu se zabaviti u dječjem bazenu, mini klubu ili na igralištu.

Sve sobe uključuju LCD TV sa satelitskim programima, klima-uređaj i balkon. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom.

U hotelu Bonaca gosti besplatno mogu koristiti dvoranu za vježbanje, stol za stolni tenis i igralište za odbojku na pijesku. Jednom tjedno tijekom srpnja i kolovoza organiziraju se besplatni početnički tečajevi ronjenja.

 

 

DOPLATE: jednokrevetna soba

                    boravišnba pristojba

 


zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju  potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cIjelosti.  Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-001253201401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 01.10.2020.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Naslov

Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

Upit