PLITVIČKA JEZERA- 1 dan

PLITVIČKA JEZERA- 1 dan

Informacije

Trajanje: 1 dan

Cijena: 280,00

Polasci: 29.05.2021.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : First minute,Putovanja 2021


Opis

PLITVIČKA JEZERA
29.05.2021.

U središnjem dijelu Hrvatske, između Male Kapele i Ličke Plješivice, na kraju Korduna, smjestila su se Plitvička jezera. Kompleks Plitvičkih jezera proglašen je nacionalnim parkom 1949. godine, a godine 1979. uvršten je u Listu svjetske prirodne baštine UNESCO-a kao jedinstven spomenik u Hrvatskoj.

Polazak u 06:30 sati iz Čakovca, 7:00 sati iz Varaždina , te vožnja uz usputna stajanja na putu do Plitvica.
Po dolasku razgled nacionalnog parka pješice, elektro-vlakom te elektro-brodom. Fenomen Plitvičkih jezera čine skupina Gornjih i Donjih jezera sa slapovima, sedrenim barijerama, spiljama i spiljskim svijetom, izvori, vodotoci, šume i livade sa raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom. Ljepota i neobičnost Plitvičkih jezera pokušavale su se uspoređivati s drugim prirodnim ljepotama diljem svijeta, ali na kraju ostajala je konstatacija da sličnih njima zaista nema više nigdje, da se s njima zaista ništa ne može usporediti. U nacionalnom parku vas očekuje šumovit planinski kraj u kojem je nanizano šesnaest prekrasnih manjih i većih jezera kristalne modro-zelene boje. Vodu dobivaju od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, kontrasti jesenjih boja, čarobni motivi zime, šume i planinski zrak, šetnja šumskim stazama i drvenim mostićima. Svaki novi posjet nov je i neponovljiv doživljaj prirode, njene snage i ljepote. Slobodno vrijeme za osvježenje.
Povratak Vašim domovima u 16.00 sati.

CIJENA ARANŽMANA: 280,00 kn

CIJENA SADRŽI: prijevoz turističkim autobusom, licenciranog turistički pratitelja tijekom putovanja, razgledi prema programu, ulaznica za nacionalni park Plitvička jezera (uključena vožnja elektrovlakom i elektro brodom), jamčevina, osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana, troškovi organizacije i realizacije programa

KALKULACIJA RAĐENA ZA 35 OSOBA.

Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand Tours d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 1253/2012-01 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 09.04.2021.

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

    Ime (obavezno)

    Email (obavezno)

    Naslov

    Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

    Upit