ZADAR-BIOGRAD NA MORU

ZADAR-BIOGRAD NA MORU

Informacije

Trajanje: 3 dana

Cijena: 840,00 KN

Polasci: 11.-13.06.2021.

Prijevoz: turistički autobus

Kategorija : Welness


Opis

Hotel ILIRIJA****

3 DANA AUTOBUSOM

11.-13.06.2021.g.

1. DAN

Polazak u 07,00 sati te vožnja uz kraća usputna stajanja prema Zadru.… Stoljećima glavni grad Dalmacije, grad začet prije 3000 godina, a danas centar regije, grad je s bogatom spomeničkom baštinom svjetskog značaja koja je i danas vidljiva na svakom koraku: Rimski forum iz 1.st, Crkva sv. Donata iz 9.st-najpoznatija srednjovjekovna bazilika, zaštitni znak grada, obnovljene romaničke crkve sv. Krševana iz 12.st i zvonik sv. Marije iz 1105.g. , katedrala sv. Anastazije iz 13 st., Narodni trg s Gradskom ložom i stražom iz 16.st te moćni bedemi s reprezentativnim Lučkim i Kopnenim vratima iz 16.st., zatim Trg 3 bunara i Trg 5 bunara te mnogobrojne palače, vile i ostala spomenička baština. Individualna šetnja gradom. U 15,00 sati slijedi odlazak prema Biogradu na moru. Smještaj u hotel Ilirija/Kornati***. Slobodno vrijeme do večere za individualne programe. Večera. Noćenje.

2. DAN

Polupansion. Slobodan dan za individualne programe, kupanje u zatvoren bazenu, šetnju gradom – Biograd na Moru je hrvatski kraljevski grad koji se prvi put spominje sredinom X. stoljeća, dok je u XI. stoljeću bio sjedište hrvatskih kraljeva i biskupa. Najveći procvat Biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara. Brojni materijalni dokazi burne i bogate povijesti biogradskog prostora pohranjeni su u nadasve zanimljivom Zavičajnom muzeju. Grad je narastao upravo do veličine pogodne za život po mjeri čovjeka, leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na jedan od najslikovitijih morskih tjesnaca Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti. Večera, noćenje.

3.DAN

Odjava iz hotela u 10,30 sati, te odlazak prema Rastokama. Zaustavljanje za kraću šetnju (ulaznica uz doplatu). Nastavak putovanja prema Vašim domovima, kamo se uz kraća usputna stajanja na putu stiže u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 840,00 kn

Kalkulacija rađena na bazi 35 putnika

CIJENA SADRŽI:

– prijevoz turističkim autobusom

– licencirani turistički pratitelj

– 2 x polu pansion u hotelu Ilirija/Kornati**** u Biogradu na moru

– jamčevno osiguranje

– organizacija i realizacija putovanja

– osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana

DOPLATE: 1/1 SOBA – 100,00kn po danu, te boravišna pristojba 14,00kn po osobi i danu

Kontaktirajte nas u vezi ove ponude

  Ime (obavezno)

  Email (obavezno)

  Naslov

  Dajem privolu da se moji osobni podaci koriste u svrhu odgovaranja na upit i prihvaćam pravila privatnosti

  Upit

   

  Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata, kao i izmjene programa putovanja u slučaju potrebe, ali se obvezujemo program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Grand toursa d.o.o., te je osigurana jamčevina po Ugovoru broj br. 298-00125301401 kod Croatia osiguranja d.d., Filijala Varaždin. Datum izrade programa: 21.04.2021.