O nama

Dragi naši,

Ako volite putovati, otkrivati nove destinacije, izazove, na pravom ste mjestu. Osoblje naše agencije pobrinut će se za Vaše putovanje i odmor, dodatne želje …

Smješteni smo u prekrasnom baroknom gradu Varaždinu.

Godine 1989. naše malo poduzeće ugledalo je svjetlo dana, a višegodišnje iskustvo svake godine sve više usmjeravamo prema našim klijentima.  Sa dokazanim znanjem u organizaciji turističkih aranžmana i prijevoza uspješno surađujemo sa vrtićima, školama, fakultetima, poduzećima, udrugama.

Vodeću poziciju osiguravaju nam pouzdanost, iskustvo, tradicija i praćenje svjetskih trendova.
Organiziramo jednodnevne i višednevne izlete za dječje vrtiće, osnovne i srednje škole, fakultete, sindikate, udruge …
Nudimo i najam turističkih autobusa … rezervacije ljetovanja i zimovanja.

Specijalnost su nam organizacije ljetovanja sa prijevozom  prije početka i nakon sezone, posebice na Makarskoj rivijeri sa uslugom all inclusive.

Naš tim čine ambiciozni mladi ljudi koji će u svakom trenutku pružiti svoj maksimum, kako bi Vaše putovanje bilo ugodno.

Razvijamo svoju djelatnost, širimo svoje tržište, vjerujemo prije svega u zadovoljne putnike koji nam se vraćaju.

Očekujemo Vas !

Prema dogovoru

 

Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, te pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 2 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa –06.03.2012.Ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera u skladu sa 876. članom zakona o obligacijama pridržavamo pravo promjene cijene.